divendres, de març 09, 2007

Hui, un dia amb poca feina a Bucarest, he aprofitat per anar a visitar el "Museu Nacional d'Art de Romania". L'entrada m'ha costat 1'50 euros!! Un preu discutible perquè quan he eixit he pensat que m'havien timat! Igual que quan vaig anar a vore "El projecte de la Bruixa de Blair" se'n recordeu??? No seré tan roïn i diré que no he vist el que m'esperava, però una cosa sí que m'ha paregu interessant a més del preu i d'unes quantes pintures i rataules religiosos que he pogut contemplar; hi havien més persones vigilant a dintre del Museu que visitants!!! M'he sentit com Alice en el món d'Oz!!!
Una visita ràpida a Roma per vore el meu amic "Manu". No oblidaré mai quan vingué a Cullera amb mi i a mitjan karaoke es posà a parlar amb el que portava la música per demanr-li que volia cantar una cançò, l'home li donà el micro i ... Acabà ballant amb una dona de 85 anys que tenia més moviment de cintura que ell!!! Una bona nit d'estiu!!!



Ara farà un meset férem una excursió a la neu, férem l'animal tot el que vam poder i ací vos deixe unes quantes fotetes perquè pugueu jutjar vosaltres mateixos si ens ho passàrem bé o no!! La veritat és que qui féu més l'animal vaig ser jo, a la pobra Cristina la vaig tirar amb el trineu per una pendent molt pronunciada i es pegà una trompà que no posà les mans al caure, fet que resultà fatídic perquè la seua cara va ser el primer que tocà terra!!! Volia matar-me, però només varen ser quatre lladrits!!!!




dimecres, de març 07, 2007


No podia ser d'una altra manera! La "Vendetta" fou total i tots ens quedàrem contents, menys els de l'Inter supose!! Rescate dues imatges per resumir tot el sentiment que es va poder veure ahir al nostre Mestalla! Em quede amb la segon, segur que no és un bon exemple per a la resta del futbol, però me n'alegre que algú s'haja atrevit a fer una "Vendetta" per tot el que futbolísticament els italians ens havien fet; recordeu Tasotti, Baggio, Di Canio, Rossi, i el nostre Inter, doncs per tots ells Visca Navarro, l'unic que ha tingut collons per una vendetta total!!!!

Perdoneu per no haver escrit res des de la setmana passada però he anat una mica de cap estos dies!!! Amunt València, i ara volem el Bayern!!! O el MADRIZZZ!!! Així continuarem amb la nostra particular Vendetta Total!!!!! Qui serà el pròxim en rebre'n una bona?? Jejeje