dissabte, de febrer 17, 2007


El proper dimecres 21 celebrarem una gran victòria del València sobre l'Inter de Milà a San Siro!! Ens recordarem de l'última vegada que vàrem estar allí per animar al nostre equip i, que no poguérem celebrar un títol que este any pot caure per primera vegada!! Anem a per la "Champions" xicons!! Sóu COLLONUTS!!! Amunt València!
Tinc unes ganes de menjar-me una paella de marisc a València!!! I una casola al forn, i un arrós negre amb all-i-oli, i una amanida com Déu mana, i si no és massa demanar un poquet de sol i de calor... I si no pot ser, almenys que faça fred i que neve d'una vegada, perquè açò no és ni hivern, ni blanc, ni negre, ni gris!!

dimecres, de febrer 14, 2007

M'atrevisc a recomanar un llibre que he acabat de llegir estos dies per ací a Bucarest, "Unió Europea - una nova URSS?". Vladimir Bukovski és un dels més famosos desidents russos. Expulsat de l'antiga URSS en 1977, després de 12 anys de presó, camps de concentració i asils psiquiàtrics, és l'autor de molts més llibres, entre els quals cite: "I se'n torna el vent" i "Judici a Moscú". Crític de la mateixa manera que lúcid de la política occidental de hui dia, Bukovski demostra en el llibre "Unió Europea - una nova URSS?" que, sota la influència de les idees socialistes dominants, l'UE tendeix a esdevenir un nou monstre burocràtic, conforme amb el paregut que té amb l'antiga URSS. No conec cap traducció al català d'este llibre, jo l'he llegit en romanès, així que si no el trobeu en cap lloc només m'ho heu de demanar i el proper any us promet que el podreu llegir en la nostra llengua!

dimarts, de febrer 13, 2007

Per fi una victòria que ens fa somiar en la remuntada desitjada! "El XV del cardo" ha de demostrar que és imbencible a Murrayfield, falta que vinga Itàlia primer i després la temible Irlanda, que és capaç del millor però també del pitjor!! O Anglaterra o França perdran este cap de setmana així que el segon lloc està a l'abast. El 17 de març sabrem qui és el campió i qui se'n du "la cullera de fusta"!!