dimarts, de desembre 19, 2006

Nu esti un mit
Esti atat de departe stea nemuritoare
Si atat de-aproape ti-e lumina,
De ce dispari cand soarele rasare?
De ce tu esti cea care apune prima?
De ce Luna nu-ti poate lua locul?
Ca eu sa-ti pot vorbi mereu,
De ce doar seara arde focul?
De ce ziua fara tine mi-e greu?
Am numarat intr-o seara stelele,
Sunteti multe in neantul infinit
Si tu te aflai printre ele,
N-am mai plans de cand te-am gasit.
Mi-ai vorbit despre viata,
Despre cate lucruri vezi de sus,
Cum fiecare are cate-un fir de ata,
Cat de frumos este fiecare apus.
Acum in inima nu mai am vid,
Sufletul mi-e plin de vise,
Inainte credeam ca esti doar un mit,
Un, al intunricului, Ulise.
Ja esta aqui el Nadal!!! I ha vingut en AVE!!! Em pensava que ja no arribaria i que hauriem d'agafar de nou un regional. Una mica mes i ens arriba pel mes d'abril!!!
Avui dia 19 de desembre ha comencat a nevar a Bucarest. Des de que ho havia fet el 2 de novembre, ja no havia tornat a caure aquella esperanca blanca que reben tots els d'aqui amb els bracos oberts, i sense paraigua!! Si si, aquesta gent es posa un barret al cap i au!! No fa falta ni abrigs de pells, ni malles termiques, ni res de res. Redeu, amb una caputza al cap en tenen prou!!
D'on hauran tret aixo? Dema li ho preguntare al professor mes vell de la Catedra a veure si ell, que te mes experiencia, em pot donar una rao!!

La gent a embogit com a tots els paisos per Nadal! Es una odisea anar pel carrer o aventurar-se a anar de compres, l'espai es tan escas que ja hi ha gent que vola, pero vola amb ampolles de "tsuica" a la ma, o almenys es el que pensaran ells, que volen, que volen pels nubols.

M'agradaria comentar un detall que no em sobta pero que em xoca. La majoria de les voreres es fan amb asfalt per aquestes terres, d'altres amb adoquins, pero d'altres estan fetes amb una mala llet de collons. Segur que el grup de voladors que les feia en el seu moment pensaren que per alla ells mai passarien, aixi que perque fer-ho com toca!! Estan fetes a pedacos de "portland", alguns amb uns desnivells entre els altres de mes de la alcada que la teua cama pot elevar-se. L'altre dia em vaig recordar de Javier Soto Mayor, i no se perque.