divendres, de febrer 23, 2007

Per cert!!! Se m'oblidava el més important d'esta setmana!!!! Van Bommel va repartir unes quantes botifarres pel Bernabeu!! Jajjajajajajjajajjajaa. Recorde que Bernd Schuster també va fer este gest en la final de Copa del Rei de 1983 a Madrid. El mateix Schuster, va ser el comentarista del Madrid-Bayern, i va defensar Van Bommel dient que a alemanya té un significant diferent!! Sí sííííííííííííííííí
Després va vindre un Inter amb els últims 16 partits guanyats! Total, ahí estaven Villa i Silva per demostrar quines intencions té este València enguany. Esta volta hem trobava rodejat d'uns 30 italians en un pub irlandès que va acabar inundat d'un color taronja gràcies al nostre València. El pròxim 6 de març hem de tornar a colpejar ben fort perquè d'una "p.... volta" ens prenguen en serio!



És molt fàcil contar-vos com ha anat tot esta setmana per ací. Les imatges valen més que mil paraules. Disfruteu!!! La setmana va començar bé, no patirem massa, la feina feta i, per suposat, els que tenia al voltant marxaren amb el rabo entre les cames!

diumenge, de febrer 18, 2007

Ja estem entre els deu primers del món!! Així de clar!! La llengua catalana, en totes les seues varietats, és la desena llengua del món en nombre de traduccions. Continuem amb el nostre deure i el nostre dret i defensem la nostra llengua perquè si no ho fem "perdrem els nostres orígens i en conseqüència la nostra identitat" (Joan Fuster).