dimecres, de novembre 15, 2006

No em puc creure que a aquestes alçades de "temporada hivernal" a Romania encara isca el sol i, sobretot, que faça 16 graus al migdia. Us dic açò perquè el primer dia que em vaig despertar ací vaig treure la cortina de la finestra i nevava!!! I d'això ara fa ben bé 15 dies. Estic segur que un dia al matí em despertaré i tindré la neu a dins del llit, de tant que haurà nevat.
La vida continua cada dia més agitada per ací. Avui dia 15 de novembre ja puc dir que tinc, de moment, dues feines. Des de la setmana passada treballe també a l'Institut de Cervantes de Bucarest com a mestre de castellà. Encara que no són massa hores a la setmana, unes cinc o deu depenent del número de cursos que em donen, el més important és fer currículum pel dia de demà. I a més, treure uns durets que tampoc van gens malament. Així que, de treballar 10 hores a la setmana ara passaré a treballar-ne 15 o 20. No em puc queixar!!
A més, i com ja us havia informat, també començaré a donar classes de castellà a la Universitat on done les de català. M'han fet una bona oferta i no puc dir que no. Una altra vegada pensant en el currículum i, de segona mà, en els diners.
Doncs a banda de la meua vida professional, que crec que tampoc us interessa massa, també tinc vida social i, aquesta és la que us vuic contar amb més detall. Una altre dia.