dimarts, de desembre 12, 2006

Disculpes a tots els meus lectors, segurament esperàveu des de fa temps alguna notícia des d'aquestes terres que ja comencen a agafar la seua temperatura! Hui ja estem a 2 o 3 graus!
La setmana passada, veient el calendari tan envejable que teníeu alguns de vosaltres, vaig decidir agafar uns quants dies de vacances per poder aprofitar el mateix "aqüeducte" i viatjar una mica per terres conegudes. No vaig passar massa dies per la meua terra, però només amb la meua família i l'olor de les taronges ja en vaig tenir bastant per tal de recordar-me de tota la meua infància. Els amics, com sempre, no faltaren!
La resta dels dies els vaig passar a Girona amb l'Alina, on també vaig poder veure a alguns que altres companys d'innoblidables nits de festa i antics ambients ara desitjats. A tots aquells una abraçada ben forta i, com escriuria una gran mà, "Algun día la Tierra la dominaran los hombres soñadores y nosotros nos encontraremos en una gran cena".
Anàrem un dia al llac de Banyoles i passàrem pel castell de Perelada per admirar la seua "riquessa interior". Un altre el passàrem al Cap de Creus, on poguérem comprovar en la pròpia pell el vent que "passeja" per allí "Cabo Fisterra a Cap de Creus". Un altre dia el passàrem a la costa més bonica i verge de Catalunya, Sa tuna, Sa Riera, Aiguablava, Aigüesblanques, on disfrutàrem d'un temps estiuenc que ens permeté inclús treure les ulleres de sol de la seva polsosa tomba. I el dilluns 11 vaig tornar cap ací!